home     ondersteuning     installatie     Mac @Work     Mac @Home     tarieven     contact

Home.html
Mac%40Work.html
Contact.html
Ondersteuning.html
Tarieven.html
Mac%40Home.html

De Installaties van MacWorks.


MacWorks houdt zich voornamelijk bezig met de installatie van Apple computers inclusief randapparatuur. Door onze jarenlange ervaring in de automatisering kunnen we echter ook op aanvraag integratie in Windows omgevingen ondersteunen.


Installatie van nieuwe werkplekken of migratie van oude naar nieuwe mac ?

MacWorks zal uw nieuwe computer zo inrichten dat u direct aan het werk kunt. Ook kunnen we bestaande systemen voor u updaten door bijvoorbeeld het geheugen uit te breiden en de systeem versie te updaten naar de nieuwste versie van het Mac OS. Hierna zullen we uw ge-update systeem grondig testen zodat u verder kunt werken zonder problemen maar met alle voordelen van de geïnstalleerde update’s


Installatie OSX server met out of the box services zoals het inloggen op een gedeelde bestanden map, of gedeelde kalender ?

MacWorks heeft ook hier een ruime ervaring met verschillende toepassingen van de OSX server. tegenwoordig steeds vaker wordt hierbij gebruik gemaakt van de MacMini, klein stil en laag in energie verbruik. Van Simpele Fileserver tot u eigen indoor cloud server.

Tevens kunnen wij uw router en firewall aanpassen om de diensten vanaf het internet toegankelijk te maken.


Installatie van verschillende Randapparatuur

Aanleg en beveiligen van o.a. WiFi netwerken, installatie en calibratie van printers en scanners. Het koppelen van Bluetooth apparatuur. Het aansluiten en instellen van Apple TV met Apple Store account voor bijvoorbeeld iTunes match en fotostream. En natuurlijk ook erg belangrijk het instellen en configureren van een betrouwbare back-up bijvoorbeeld met Apple’s Time Capsule. of netwerk uitbreidingen met de nieuwe Airport express of extreme

Algemene Voorwaarden Copyright © 2018 MacWorks inc, all rights reserved.

Instellen van bijvoorbeeld