home     ondersteuning     installatie     Mac @Work     Mac @Home     tarieven     contact

Home.html
Contact.html
Ondersteuning.html
Tarieven.html
Mac%40Home.html
Installatie.html

Wat kan MacWorks voor uw bedrijf betekenen ?


Voor bedrijven is de behoefte voor service vaak verschillend. MacWorks komt hierin tegemoet door het bieden van service-overeenkomsten of strippenkaarten.

Bedrijven met minder service-behoefte die niet willen vastzitten aan een geplande afspraak, kunnen met het strippenkaartensysteem voordelig uren inkopen.


MacWorks kan u adviseren in het efficiënt werken met uw computer en eventueel de configuratie aanpassen om het maximale uit uw Apple computer te halen.

Door de jarenlange ervaring bij MacWorks zijn wij in staat om snel en efficiënt installaties van nieuwe werkplekken of systeem-upgrades uit te voeren. Wij zorgen er dan voor dat u zonder problemen snel weer aan het werk kunt. Zo zullen wij bijvoorbeeld voor de programma’s die voor u van belang zijn de benodigde plug-ins installeren en ervoor zorgen dat u of uw personeel zo snel mogelijk kunt doen waar u goed in bent. Op onze tarievenpagina kunt u zien welke werkzaamheden wij ondermeer voor u kunnen uitvoeren. Ook vindt u hier een indicatie van de kosten voor installatie's van veel voorkomende configuraties. Op de ondersteuningspagina vindt u wat wij op servicegebied voor u kunnen betekenen.

Algemene Voorwaarden Copyright © 2018 MacWorks inc, all rights reserved.