Dit zijn onze tarieven bij MacWorks

Het on-site uurtarief van MacWorks is € 95,- per uur ex. BTW
Het binnendienst tarief bedraagd € 75,- per uur ex BTW

Waneer u verwacht meerdere uren bij ons te gaan afnemen kunt u er voor kiezen om vooraf een aantal uren in te kopen middels ons strippenkaartensysteem.
De verschillende hoeveelheden hebben allen een eigen tarief.
10 uur € 860,-
15 uur € 1275,-
25 uur € 2000-
deze bedragen zijn exclusief BTW

Tijdens deze service-bezoeken zullen wij onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren om uw apparatuur in top conditie te houden: Controle van de schijfindeling, herstellen van volumebevoegdheden, het updaten van systeem en programmatuur bestanden, hulp bij het organiseren van lettertypen enz.

MacWorks zal tevens lopende problemen waar nodig verhelpen en de gebruiker adviseren en assisteren bij het gebruik van de computer.

De prijzen bedragen* :
Twee maal in twaalf maanden volgens afspraak service bezoek. € 670,-
Vier maal in twaalf maanden volgens afspraak service bezoek. € 1275,-
Zes maal in twaalf maanden volgens afspraak service bezoek**. € 1925,-
Twaalf maal in twaalf maanden volgens afspraak service bezoek*** € 3855,-

*Bij vervolg van een servicebezoek zullen voor de eerste 2 uur de kortingstarieven van de afgesloten overeenkomst in rekening worden gebracht. Voor een verder vervolg zal dan het normale tarief van € 95,- ex BTW in rekening worden gebracht.
**Bij een overeenkomst van zes afspraken per jaar vallen de eerste 4 uur vervolg in het zelfde tarief als de overeenkomst, daarna tegen normaal tarief.
***Bij een overeenkomst met een maandelijks bezoek is dezelfde korting voor vervolg van toepassing als bij 6 bezoeken per jaar tevens geld op alle bezoeken een standaard korting van 10%

De voorrijkosten, worden berekend vanaf onze vestiging te Beverwijk en bedragen:
tot 10 km € 17,50
tot 25 km € 25,-
tot 50 km € 45,-
tot 75 km € 65,-
tot 100 km € 80,-

Voor afstanden boven de 100 km zullen wij per geval een prijs afspreken. Binnen de centrum ring van Amsterdam geld een toeslag van € 10,-

Remote en telefonische ondersteuning voor klanten.
Voor sommige problemen zoals mailinstellingen is het niet perse nodig om langs te komen. Voor klanten bieden wij dan ook de mogelijkheid om ondersteuning te verlenen door van afstand uw computer over te nemen*. Deze dienst wordt per minuut afgerekend en kost dan € 1,15  ex BTW. Voor deze dienst moet er op de desbetreffende machine zijn ingelogd op iCloud met een Apple ID, verder mag er geen VPN dienst worden gebruikt.

De dienstverlening is op persoonlijke basis waardoor wij eerder bij u op lokatie langskomen dan te proberen eindeloos via de telefoon allerlei zaken op te lossen. De ervaring leert dat problemen op die manier tot wel 4 keer sneller worden opgelost.

Algemeene Voorwaarden

Vraag om advies

Stap - 01

Vul uw gegevens in

Geef hier u naam, telefoonnummer en mail adres op zodat we contact met u kunnen opnemen.

Stap - 02

Geef bij onderwerp op waar het over gaat

Naar aanleiding van de omschrijving van uw probleem zullen wij een inschatting maken wat er nodig is om deze op te lossen.

Stap - 03

Verstuur uw aanvraag

Op het moment dat u de aanvraag verstuurd zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemem om een gepast antwoord op uw vraag te geven.

Stap - 04

Snelle Levering

Pas als we een duidelijk plan van aanpak hebben komen we langs om de voorgestelde werkzaamheden uit te voeren.

Op zoek naar betrouwbare & persoonlijke service

MacWorks kan als zelfstandig ondernemer net even iets extra's bieden